Отзиви за Moleculica

 • Радка
  Със семейството и работата си пропуснах да се грижа за кожата си. Колегите започнаха да намекват, че е време да се грижат за бръчките си и посъветваха комплекса Moleculica. Тази естествена линия ми идеално подхождаше и просто преобрази лицето ми! Не съм фен на грима, но с кожата си като сега мога да си позволя да изглеждам добре без грим дълго време.
  Moleculica
 • Иванка
  Отдавна търся добра грижа за кожата. Кожата ми е много чувствителна и склонна към алергии и не всяка козметика ми подхождаше. Кремовете и маските Moleculica са напълно естествени, сякаш създадени лично за мен. Нощният крем и маска идеално допълват дневния крем, който първоначално използвах. С тяхна помощ лицето изглежда по-свежо, по-ярко и по-младо. Благодаря ти!
  Moleculica
 • Марийка
  С моята комбинирана кожа винаги ми е било трудно да намеря крем. Но с крем Moleculica ефектът веднага ме устройваше. Хареса ми текстурата му - лека и немазна, абсорбира се напълно, може да се използва като основа за грим. В рамките на няколко седмици всички фини бръчки бяха изгладени и кожата стана равномерна. Опитайте Moleculica със сигурност!
  Moleculica
 • Росица
  Забелязах, че колежката ми става все по-млада и по-млада, въпреки че бръчките й са изразени. Попитах каква е тайната и разбрах за крема Moleculica. Тя го използва повече от месец и изглежда, че се е развихрила преди около 10 години. Реших да си поръчам същия крем плюс маска. Резултатът веднага се забелязва - кожата се хидратира и стяга. Сега очаквам прекрасна актуализация!
  Moleculica
 • Йорданка
  След нанасяне на крем Moleculica, настроението ми веднага се повишава. Използвам го вече три седмици и кожата стана по-кадифена и мека, тенът се изравнява и овалът се стяга. Всички фини бръчки в близост до очите са изгладени, а линиите на изразяване са станали по-слабо изразени. Мисля, че можете да постигнете повече, ако продължите да го използвате по-нататък.
  Moleculica
Потребителска оценка Moleculica
4.5
11