Инструкции за употреба Moleculica

Показания за употреба Moleculica

Moleculica области за нанасяне на крем

Кремът Moleculica е предназначен за жени над 25 години, които се стремят да подмладят кожата си и да забавят естествения процес на стареене. Ако се грижите за кожата си и нямате допълнителни средства за посещение на салони за красота, използвайте дневен крем в комбинация с нощен крем и маска за лице, за да запазите по-дълго младостта на кожата и нейния здрав, привлекателен външен вид! Кремът е отлична алтернатива на инжекциите с хиалуронова киселина и ботокс за тези, които са против операцията и за естествени методи.

Опитайте крем против стареене, обогатен с пептиден комплекс, ретинол, хиалуронова киселина и масло от ший и усетете силата на неговото чудодейно подмладяване. Moleculica ще ви помогне да превъртите времето назад и да забравите истинската си възраст завинаги.

Препоръки за приложение на крем

Опаковката за продукти Moleculica, продавани в България, включва анотация. Прочетете внимателно инструкциите, преди да използвате продукта. Кремът е лесен за използване, което не намалява невероятния ефект против стареене.

  1. Почистете старателно кожата, като премахнете всички остатъци от грим. Предварителното ексфолиране или търкане не повече от два пъти седмично ще ви даде най-добри резултати.
  2. Нанесете равномерно малко количество крем върху лицето, шията и деколтето, като го отпечатате с леки движения на пръстите.
  3. За дълготрайни резултати използвайте крема ежедневно.

За всеки продукт Moleculica - дневен крем, нощен крем или маска - има отделна инструкция. Комбинираното им използване за грижа за кожата през целия ден се препоръчва от производителя, за да се постигнат по-изразени резултати при подмладяване.

Сутринта Почистете добре лицето си, след това нанесете дневен крем и изчакайте да се абсорбира. Подходящ като основа за грим.
През деня Можете да прилагате маската за 15-20 минути, но не трябва да повтаряте тази процедура по-често 2-3 пъти седмично. След маската можете да използвате и крем за ежедневна грижа.
Вечерта Почистете кожата, нанесете специален нощен крем, докато се абсорбира напълно. И не забравяйте да се уверите, че сте се наспали добре, тъй като това е полезно и за кожата ви!

Противопоказанията изискват повишено внимание

Moleculica крем няма предписани противопоказания, с изключение на индивидуалната непоносимост към отделни компоненти. Препоръчваме да се въздържате от използването на крема по-рано от 25 години, тъй като това не е препоръчително. В ранна възраст самата кожа възпроизвежда структурни протеини изцяло и не се нуждае от допълнително хранене. Допълнителната стимулация отвън може само да забави естествения вътреклетъчен синтез.

Преди да използвате, направете прост тест, за да се уверите, че кремът е подходящ за вас и алергиите няма да са страничен ефект. Ако имате непоносимост към поне един от компонентите в крема, спрете да го използвате, преди да се консултирате с лекар.

Като тест можете да нанесете крема върху вътрешната страна на лакътя, когато използвате за първи път и да наблюдавате реакцията. Ако няма дразнене, зачервяване или сърбеж, смело използвайте крем за подмладяване на кожата. В рамките на няколко седмици няма да разпознаете лицето си в огледалото!